Ana içeriğe atla

Bu 6 Şaşırtıcı Whatsapp Özelliğini Biliyor muydunuz?

 WhatsApp harika bir mesajlaşma uygulamasıdır, ancak çoğu insanın bilmediği birçok özellik vardır. Bu yazıda, muhtemelen bilmediğiniz 6 şaşırtıcı WhatsApp özelliğini ele alacağız. Bu özellikler uygulamadan en iyi şekilde yararlanmanıza ve mesajlaşma deneyiminizi daha da iyi hale getirmenize yardımcı olacak. Öyleyse, daha fazla uzatmadan başlayalım!


Whatsapp Görüntülü Arama

Muhtemelen tüm dünyada milyarlarca insan tarafından kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ın temel özellikleri hakkında her şeyi biliyorsunuzdur. Ancak birçok insanın bilmediği bazı özellikler var, bunların arasında bazı şaşırtıcı gizli özellikler de var.

Örneğin, Whatsapp'ta görüntülü arama yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Sadece aramak istediğiniz kişiyle bir sohbet açın ve görüntülü arama düğmesine basın. İşte bu kadar kolay!

Ve konuşmalarınızı gizli tutmak istiyorsanız, Whatsapp sizi koruyor. Mesajlarınızı meraklı gözlerden korumak için uçtan uca şifreleme kullanan gizli sohbetleri etkinleştirebilirsiniz.

Başka birçok harika özellik de var, bu nedenle tam bir liste için makaleye göz attığınızdan emin olun.


Whatsapp Web

Whatsapp'ın daha az bilinen bazı özellikleri hakkında sohbet etmeye ne dersiniz? Muhtemelen arama yapmak ve mesaj göndermek gibi temel özelliklere aşinasınızdır, ancak göz atmaya değer birkaç gizli cevher var.

Yeni başlayanlar için Whatsapp Web var. Bu, Whatsapp hesabınızı bilgisayarınızdan kullanmanıza olanak tanır. İhtiyacınız olan tek şey telefonunuzda yüklü Whatsapp uygulaması ve bilgisayarınızdaki tarayıcı. Ardından, tarayıcınızda Whatsapp Web'i açın ve QR kodunu telefonunuzla tarayın. Bam-gitmeye hazırsınız!

Whatsapp'ı sesli ve görüntülü grup aramaları yapmak için de kullanabilirsiniz. Bir grup oluşturun ve ardından bir arama başlatmak için sağ üst köşedeki telefon simgesine dokunun. Ve eğer kendinizi yalnız hissediyorsanız, Whatsapp'ı Alice adında bilgisayar tarafından oluşturulmuş bir sesle konuşmak için bile kullanabilirsiniz. Sadece uygulamayı açın ve 'Alice ile Konuş' düğmesine dokunun.


Whatsapp Yedekleme

WhatsApp'ın sohbetlerinizi yedekleyebildiğini bilmiyordunuz, değil mi? Evet, yedekleyebiliyor! Üstelik sadece telefonunuzun dahili depolama alanına değil, buluta da.

Bu, özellikle benim gibiyseniz ve çok sık telefon değiştiriyorsanız sahip olunması gereken harika bir özellik. Telefonunuzda depolama alanınız tükeniyorsa da kullanışlıdır. Sadece iyi bir veri planınız olduğundan emin olun, çünkü yedeklemeler çok fazla bant genişliği tüketebilir.

Sohbetlerinizi yedeklemek için WhatsApp Ayarları'na gidin ve Sohbetler'e dokunun. Ardından Sohbet Yedekleme'ye dokunun ve yedeklemelerinizin ne sıklıkta gerçekleşmesini istediğinizi seçin - Manuel Yedeklemeler veya Otomatik Yedeklemeler. Ayrıca fotoğrafları ve videoları mı yoksa yalnızca mesajları ve kişileri mi yedekleyeceğinizi de seçebilirsiniz.


Whatsapp Yayını

Muhtemelen WhatsApp'ın temel özellikleri hakkında her şeyi biliyorsunuzdur, ancak gizli özelliklerini biliyor muydunuz?

WhatsApp'ın yapabildiği ve çoğu insanın bilmediği birkaç şey var. İşte bunlardan altısı:

1. Aynı anda 256 kişiye kadar mesaj yayınlayabilirsiniz.

2. Mesajları daha sonra gönderilmek üzere zamanlayabilirsiniz.

3. Sohbet günlüklerini PDF olarak indirebilirsiniz.

4. Uygulamadan çıkmak zorunda kalmadan videoları izleyebilir ve satır içi müzik dinleyebilirsiniz.

5. 'Son görülme' zaman damganızı gizleyebilirsiniz.

6. Bireysel sohbetleri parola ile koruyabilirsiniz


Whatsapp Grup Sohbeti

Bunu bilmiyor olabilirsiniz, ancak Whatsapp aynı zamanda grup sohbeti yapmanıza da olanak tanır. Bu, aynı anda çok sayıda insanla iletişim halinde kalmak için harika bir yoldur.

Bir grup sohbeti başlatmak için Whatsapp'ı açın ve yeni sohbet düğmesine dokunun. Ardından Yeni Grup'u seçin. grubun adını yazın ve dahil etmek istediğiniz kişileri ekleyin.

Grup oluşturulduktan sonra, sohbetteki herkes birbirinin mesajlarını görebilecektir. Ve eğer birisi sohbetten ayrılırsa, ayrıldıktan sonra gönderilen mesajları artık göremeyecektir.

Android için Whatsapp Özellikleri

Bir süredir Whatsapp kullanıyorsunuz ve Whatsapp hakkında her şeyi bildiğinizi mi düşünüyorsunuz? Peki, tekrar düşünün.

Whatsapp'ta birçok kullanıcının farkında olmadığı birçok özellik var. Bu özellikler hayatınızı çok daha kolay hale getirebilir, bu nedenle bunları öğrenmek için zaman ayırmaya değer.

Örneğin, tek tek kişiler için bildirimleri sessize alabileceğinizi biliyor muydunuz? Birisi tarafından rahatsız edilmek istemiyorsanız ancak onu kişi listenizden çıkarmak da istemiyorsanız bu gerçekten kullanışlıdır.

Mesajların e-posta adresinize yönlendirilmesini de seçebilirsiniz, böylece Whatsapp'ı her zaman kontrol etmek zorunda kalmazsınız. Telefonunuzda yer kalmadıysa, mesajlarınızı ve fotoğraflarınızı Google Drive veya iCloud'a yedekleyebilirsiniz.

Başka birçok özellik de var, o halde neden Whatsapp yardım sayfalarına bir göz atıp bunları kendiniz öğrenmiyorsunuz? Bulduklarınız sizi şaşırtabilir!


Sonuç

Whatsapp, çoğu insanın bilmediği birçok gizli özelliğe sahip harika bir mesajlaşma uygulamasıdır. Bu özellikler mesajlaşma deneyiminizi çok daha iyi hale getirebilir.

6. 'Son görülme' zamanınızı gizleyebilirsiniz: Bu, insanların ne zaman sohbet etmek için uygun olduğunuzu bilmelerini engellemenin harika bir yoludur.

5. Durumunuzu görebilecek kişileri sınırlayabilirsiniz: Bu, neler yaptığınızı kimin göreceğini kontrol etmenin harika bir yoludur.

4. Metni biçimlendirebilirsiniz: Bu, mesajlarınızın daha profesyonel veya daha eğlenceli görünmesini sağlamak için harika bir yoldur.

3. Belirli mesajları arayabilirsiniz: Bu, gördüğünüzü bildiğiniz ancak nerede olduğunu hatırlayamadığınız bir mesajı bulmak için harika bir yoldur.

2. Mesajlarınızı yedekleyebilirsiniz: Bu, telefonunuza ne olursa olsun mesajlarınızı asla kaybetmediğinizden emin olmak için harika bir yoldur.

1. Konuşmanın her iki tarafındaki mesajları silebilirsiniz: Bu, konuşmalarınızın her zaman gizli kalmasını sağlamanın harika bir yoludur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram'da Çevrimiçi (Aktiflik) Kapatma

İnstagram'da sohbet ettiğiniz kişinin ve kişilerin en son ne zaman instagram'a giriş yaptığınızı veya ne kadara süredir instagram'da olduğunuzu, çevrimiçi olup olmadığınızı görmesini istemiyorsanız tam yerine geldiniz. Size bu makalede instagram aktiflik durumu, son görülme ve çevrimiçi bilgisini nasıl kapatabileceğinizi göstereceğim. Bu göstereceğim ayarları yaptıktan sonra dm üzerinden sohbet ettiğiniz kişi sizin çevrimiçi olup olmadığınızı ve en son ne zaman çevrimiçi olduğunuzu göremeyecek. Öncelikle instagram'da ayarlar kısmına giriyoruz; Ardından gizlilik kısmına giriyoruz; Buradan da hareket durumuna tıklıyoruz; Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi karşımıza iki farklı ayar çıkıyor. Üstteki hareket durumunu gösteri kapatırsanız instagram'da en son aktif olduğunuz zamanı ve şu anda aktif olup olmadığınızı göremez ayrıca sizde onların aktif olup olmadığını göremezsiniz. Alttaki birlikte aktif olduğunuzu gösteri a

İnstagram'ın Sırları: Bilmediğiniz En İyi Gizli Özellikler

 Uzun süredir Instagram kullanıcısı olarak, uygulamanın çoğu insanın bilmediği birkaç özelliğini keşfettim. Bu yazıda, Instagram'ın en sevdiğim sırlarından bazılarını paylaşacağım. Bu özelliklerden bazıları göz önünde saklanırken, diğerleri daha az bilinir. Ancak hepsi Instagram oyununuzu bir üst seviyeye taşımanıza yardımcı olabilir. İster fotoğraf düzenleme becerilerinizi geliştirmek istiyor olun, ister Instagram'ın nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor olun, Instagram'ın en iyi gizli özellikleri için okumaya devam edin. İnstagram'da HesapTemizleme Nedir? Instagram'da pek çok insanın bilmediği gizli bir özellik var ve buTemizleme işlevi. Bu özellik arama geçmişinizi ve beğendiğiniz gönderileri tek seferde temizler. Peki nasıl kullanıyorsunuz? Gerçekten çok basit. Tek yapmanız gereken Instagram uygulamasını açmak ve profil sayfanıza gitmek. Ardından sol üst köşedeki üç çizgiye dokunun ve "Ayarlar "ı seçin. Aşağıya doğru kay

SEO İpuçları İle Blogger Siteninizin Trafiğini Arttırmak

Sitesniniz Trafiğini Nasıl Arttırırsınız?  Blogger sitenizi daha fazla kişinin görmesini nasıl sağlayacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Bu geçerli bir soru ve arama motoru optimizasyonu (SEO) ile yanıtlanabilecek bir soru. Peki SEO nedir ve Blogger sitenize daha fazla trafik çekmek için nasıl kullanabilirsiniz? Bu yazıda SEO'nun ne olduğunu ve blogunuzun görünürlüğünü artırmak için nasıl kullanabileceğinizi açıklayacağız. SEO Nedir?  Blogger sitenize gelen trafiği artırmak mı istiyorsunuz? Eğer öyleyse, SEO'nuza odaklanmanız gerekir. SEO, arama motoru optimizasyonu anlamına gelir ve sitenizin arama motoru sonuç sayfalarında daha üst sıralarda yer almasına yardımcı olan bir süreçtir. İnsanlar sitenizle ilgili anahtar kelimeleri aradıklarında, sitenizin en iyi sonuçlardan biri olarak görünmesini istersiniz. SEO'nuzu geliştirmek için yapabileceğiniz pek çok şey var ve bu sürekli çaba gerektiren bir şey. Ancak çaba göstermeye istekliyseniz, sitenize gelen tra