Ana içeriğe atla

İndirimli ve Ucuz Kitap Bulmak İçin En İyi Web Siteleri

Yeni kitaplar için harika bir fırsat mı arıyorsunuz? İndirimli ve ucuz kitaplar için en iyi web siteleri listemize göz atın.


İnternetten ucuz kitap bulabileceğiniz en iyi sitelerin bir listesini hazırladık. Ne tür bir kitap arıyor olursanız olun, harika bir fırsat bulabileceksiniz. Sadece satın almadan önce fiyatları karşılaştırdığınızdan emin olun, çünkü bu sitelerin hepsi aynı indirimleri sunmuyor.

Ucuz Kitap Ne Demektir?


"Ucuz kitap" ne anlama geliyor? İngilizce'de "ucuz kitap" diyebiliriz. Ama bu ne anlama geliyor?


Öncelikle, kullanılmış kitap anlamına gelmiyor. Bu tamamen başka bir kategori. "Ucuz kitap" dediğimizde, yeni, indirimli kitaplardan bahsediyoruz. Peki bunları nerede bulabilirsiniz?


Birkaç farklı yer var. Bunlardan biri internet üzerinden, indirimli kitap satan web siteleridir. Bir diğeri ise, kullanılmış ders kitapları ve diğer kitaplarda genellikle harika fırsatlar bulabileceğiniz kullanılmış kitapçılardır.


Son olarak, okullarda, kütüphanelerde ve diğer yerlerde periyodik olarak gerçekleşen kitap satışları da vardır. Gözünüzü açık tutarsanız, bu yolla kitaplarda harika indirimler bulacağınızdan emin olabilirsiniz!


İndirimli Kitap Nasıl Bulunur?


Diyelim ki kitaplarda iyi bir fırsat arıyorsunuz. Nereden başlarsınız?


İndirimli ve ucuz kitaplar sunan birkaç harika web sitesi var. İşte bizim favorilerimizden birkaçı:


1. Amazon


2. Ebay


3. Kitap Deposu


4. Abe Kitapları


5. Barnes ve Noble


Ucuz Kitap Satan Siteler


İndirimli ve ucuz kitap satan web sitelerinin hepsi saygın değildir. Hatta bazıları düpedüz sahtekârdır.


Peki iyi web sitelerini kötülerinden nasıl ayırt edersiniz? Zor olabilir, ancak bakabileceğiniz birkaç şey var.


İlk olarak, web sitesinin tasarımına bakın. Saygın web siteleri profesyonel bir görünüme sahip olurken, gölgeli web siteleri genellikle dağınık ve zayıf grafiklere sahip olacaktır.


İkinci olarak, fiyatlara bir göz atın. Saygın web siteleri makul fiyatlara sahip olurken, şüpheli web siteleri genellikle çok düşük fiyatlara sahip olacaktır (bu genellikle sahte kitap sattıklarının bir işaretidir).


Son olarak, yorumları okuyun. Saygın web siteleri genellikle olumlu eleştirilere sahip olurken, şüpheli web siteleri genellikle olumsuz eleştirilere sahip olacaktır.


İndirimli Kitap Satış Siteleri


Kitapların pahalı olabileceği bir sır değil. Peki ya iyi bir okuma kitabı arıyorsanız ve paraya kıymak istemiyorsanız? Endişelenmeyin, sizi teminat altına aldık.


İşte indirimli ve ucuz kitaplar bulmak için favori web sitelerimizden bazıları:


1. Amazon 


2. Barnes & Noble


3. Daha İyi Dünya Kitapları


4. eBay


5. Yarı Fiyatına Kitaplar


6. Powell's Kitapları


Ucuz Kitap Nasıl Bulunur?


Birkaç kitap için iyi bir fırsat mı arıyorsunuz? Kitaplarda ve diğer okuma materyallerinde indirim sunan bu web sitelerine göz atın.


İlk olarak, Amazon var. Kitaplarda sık sık indirim yapıyorlar ve bazen kullanılmış kopyaları çok daha ucuza bulabiliyorsunuz. Ayrıca, Prime üyesiyseniz kargo ücreti de yok.


Bir de Barnes and Noble var. B&N, kitaplarda ve diğer ürünlerde indirimler sunan bir Barnes and Noble Üyelik programına sahiptir. Ayrıca web sitelerinde de sık sık indirim yapıyorlar.


Son olarak, Books-A-Million var. Bazen yepyeni kitaplarda indirim yapıyorlar ve ayrıca harcadığınız her dolar için puan veren bir sadakat programları var.


İndirimli Kitap Satış Siteleri


Demek kitaplarda iyi bir fırsat arıyorsunuz. Size bu konuda yardımcı olabiliriz.


İndirimli kitap satan pek çok web sitesi var ve biz bunların en iyilerinin bir listesini derledik. Hem yeni hem de kullanılmış ucuz kitaplar bulmak için bu web sitelerine göz atın.


Bu web siteleriyle ilgili harika bir şey de, genellikle size daha da fazla para kazandıracak ücretsiz kargo teklifleri bulabilmenizdir. Öyleyse ne bekliyorsunuz? İndirimli kitaplarda en iyi fırsatlar için bu web sitelerine göz atmaya başlayın.


Çözüm


Kitaplarda iyi bir fırsat arıyorsunuz ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. İndirimli ve ucuz kitap satan bazı web sitelerini duydunuz, ancak hangilerinin en iyisi olduğundan emin değilsiniz.


Endişelenmeyin - yardım etmek için buradayız. İndirimli ve ucuz kitaplar bulmak için en iyi web sitelerinin bir listesini derledik. İster okumak için yeni bir kitap arıyor olun, ister sömestr için ders kitaplarınızı stoklamak istiyor olun, bu web siteleri size yardımcı olacaktır.


Listemize göz atın ve bugün tasarruf etmeye başlayın 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram'da Çevrimiçi (Aktiflik) Kapatma

İnstagram'da sohbet ettiğiniz kişinin ve kişilerin en son ne zaman instagram'a giriş yaptığınızı veya ne kadara süredir instagram'da olduğunuzu, çevrimiçi olup olmadığınızı görmesini istemiyorsanız tam yerine geldiniz. Size bu makalede instagram aktiflik durumu, son görülme ve çevrimiçi bilgisini nasıl kapatabileceğinizi göstereceğim. Bu göstereceğim ayarları yaptıktan sonra dm üzerinden sohbet ettiğiniz kişi sizin çevrimiçi olup olmadığınızı ve en son ne zaman çevrimiçi olduğunuzu göremeyecek. Öncelikle instagram'da ayarlar kısmına giriyoruz; Ardından gizlilik kısmına giriyoruz; Buradan da hareket durumuna tıklıyoruz; Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi karşımıza iki farklı ayar çıkıyor. Üstteki hareket durumunu gösteri kapatırsanız instagram'da en son aktif olduğunuz zamanı ve şu anda aktif olup olmadığınızı göremez ayrıca sizde onların aktif olup olmadığını göremezsiniz. Alttaki birlikte aktif olduğunuzu gösteri a

İnstagram'ın Sırları: Bilmediğiniz En İyi Gizli Özellikler

 Uzun süredir Instagram kullanıcısı olarak, uygulamanın çoğu insanın bilmediği birkaç özelliğini keşfettim. Bu yazıda, Instagram'ın en sevdiğim sırlarından bazılarını paylaşacağım. Bu özelliklerden bazıları göz önünde saklanırken, diğerleri daha az bilinir. Ancak hepsi Instagram oyununuzu bir üst seviyeye taşımanıza yardımcı olabilir. İster fotoğraf düzenleme becerilerinizi geliştirmek istiyor olun, ister Instagram'ın nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor olun, Instagram'ın en iyi gizli özellikleri için okumaya devam edin. İnstagram'da HesapTemizleme Nedir? Instagram'da pek çok insanın bilmediği gizli bir özellik var ve buTemizleme işlevi. Bu özellik arama geçmişinizi ve beğendiğiniz gönderileri tek seferde temizler. Peki nasıl kullanıyorsunuz? Gerçekten çok basit. Tek yapmanız gereken Instagram uygulamasını açmak ve profil sayfanıza gitmek. Ardından sol üst köşedeki üç çizgiye dokunun ve "Ayarlar "ı seçin. Aşağıya doğru kay

SEO İpuçları İle Blogger Siteninizin Trafiğini Arttırmak

Sitesniniz Trafiğini Nasıl Arttırırsınız?  Blogger sitenizi daha fazla kişinin görmesini nasıl sağlayacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Bu geçerli bir soru ve arama motoru optimizasyonu (SEO) ile yanıtlanabilecek bir soru. Peki SEO nedir ve Blogger sitenize daha fazla trafik çekmek için nasıl kullanabilirsiniz? Bu yazıda SEO'nun ne olduğunu ve blogunuzun görünürlüğünü artırmak için nasıl kullanabileceğinizi açıklayacağız. SEO Nedir?  Blogger sitenize gelen trafiği artırmak mı istiyorsunuz? Eğer öyleyse, SEO'nuza odaklanmanız gerekir. SEO, arama motoru optimizasyonu anlamına gelir ve sitenizin arama motoru sonuç sayfalarında daha üst sıralarda yer almasına yardımcı olan bir süreçtir. İnsanlar sitenizle ilgili anahtar kelimeleri aradıklarında, sitenizin en iyi sonuçlardan biri olarak görünmesini istersiniz. SEO'nuzu geliştirmek için yapabileceğiniz pek çok şey var ve bu sürekli çaba gerektiren bir şey. Ancak çaba göstermeye istekliyseniz, sitenize gelen tra